mtvhirado:

Napifix: “Az M1 Híradóban Fliegauftól angol nyelvű nyilatkozat volt csak (nemzetközi átvétel, gondolom), a tudósítás pont azután volt, hogy a Sao Paolo-i karneválról kiküldött munkatárs jelentkezett. A Híradó végén.”(A képalapot gepárdcsászárnak köszönöm). 

Ezután, zárásképpen jött a végül 400 ezer forintot hozó adósságcsökkentő buli promója. (A borászbál mindet verte, az már a közepén helyet kapott.)

mtvhirado:

Napifix: “Az M1 Híradóban Fliegauftól angol nyelvű nyilatkozat volt csak (nemzetközi átvétel, gondolom), a tudósítás pont azután volt, hogy a Sao Paolo-i karneválról kiküldött munkatárs jelentkezett. A Híradó végén.”
(A képalapot gepárdcsászárnak köszönöm). 

Ezután, zárásképpen jött a végül 400 ezer forintot hozó adósságcsökkentő buli promója. (A borászbál mindet verte, az már a közepén helyet kapott.)

 1. borekdothu reblogged this from mtvhirado
 2. bitadani reblogged this from mutyimondo and added:
  Ezután, zárásképpen jött a végül 400 ezer forintot hozó adósságcsökkentő buli promója. (A borászbál mindet verte, az már...
 3. freeg0csej reblogged this from mtvhirado and added:
  Jól értem, akkor ők a magyar királyos kocsin állnak éppen, és ott csinálnak velük interjút? A feketeszakállas gondolom...
 4. deadheadingcrew reblogged this from mutyimondo
 5. mutyimondo reblogged this from mtvhirado
 6. leni reblogged this from hirbehozo and added:
  Köszönömhogy! Már a Benceség ténye is hírértékű!
 7. hirbehozo reblogged this from mtvhirado
 8. vampirpillango reblogged this from mtvhirado and added:
  Igen, így a kettő együtt tökéletes.
 9. mtvhirado posted this